Home Netwerken in de zorg Train de trainer Netwerken voor een baan Training & workshop Eye opener Training in onderdelen Digitale training contact

Netwerken in de zorg

De marktwerking in de zorg heeft ertoe geleid dat steeds meer organisaties het belang van netwerken onderkennen. Door de medewerkers te laten participeren in het netwerkproces kan de doelgroep op effectieve wijze bereikt worden.
Door de medewerkers te trainen hoe effectief te netwerken worden zij niet alleen bewust van het nut van het netwerken, maar leren zij ook zichzelf op een professionele wijze te presenteren.
  Dit zou u kunnen verwachten van uw medewerkers:

 • Ambassadeur zijn voor de zorginstelling
  Het op professionele wijze naar buiten treden als vertegenwoordiger van de zorginstelling

 • Zoeken naar samenwerkingsverbanden
  Het creëren van synergie in de uitvoering van hun werk

 • Verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen toekomst
  Netwerken inzetten als middel om carrièredoelen te bereiken


Een training en workshop helpt
De netwerktrainingen en workshops helpen uw medewerkers structuur te brengen in hun manier van netwerken, valkuilen bij het netwerken te omzeilen en leren middels het ontwikkelen van een heldere elevator pitch de visie van de organisatie duidelijk op het netvlies van uw doelgroep te krijgen.


De mantelzorger in veranderende tijden     Lees meer >>>>


Wilt u meer informatie over trainingen en workshops in de zorg, neem dan contact met ons op. Wij maken voor u graag een trainingsvoorstel op maat.Circle netwerktrainingen & workshops - Waalkade 13 - 6511 XP Nijmegen - 06 401 243 58 - info@netwerktraining.com