Home Netwerken in de zorg Train de trainer Netwerken voor een baan Training & workshop Eye opener Training in onderdelen Digitale training contact


Train de trainer

Netwerken is een investering die kan helpen beoogde doelen te bereiken. De doelen kunnen verschillend zijn, bijvoorbeeld het bereiken van de doelgroep of het creŽren van samenwerking zowel binnen als buiten de organisatie. Wat de beoogde doelen ook zijn, de aanpak is hetzelfde. Het rendement van netwerken is niet alleen sterk afhankelijk van de aanpak maar ook van het aantal deelnemers in het netwerkproces.

Hoe meer medewerkers van een organisatie als ambassadeur voor de organisatie naar buiten treden, des te groter zal het resultaat van het netwerken zijn. Hoe netwerken effectief aan te pakken is te leren door middel van een training en workshop. Zeker voor de wat grotere organisaties kan het uit praktische of uit budgettaire overwegingen interessant zijn om deze trainingen en workshops zelf intern te geven.
Hiervoor hebben wij een speciale training en workshop netwerken ontwikkeld: Train de trainer.

Training/workshop Train de trainer

In deze intensieve training worden naast alle onderdelen van het netwerken tevens de doelstellingen van de organisatie met betrekking tot het netwerken behandeld. De resultaten worden helder in beeld gebracht en vormen daarmee de basis voor de interne trainingen en workshops.
De toekomstige trainers krijgen na de training de beschikking over alle instrumenten (powerpoint presentie, praktijkopdrachten, netwerkplan, enz.) om hun kennis aan anderen over te dragen. Daarnaast wordt door ons de digitale training netwerken voor alle toekomstige deelnemers aan de interne trainingen beschikbaar gesteld.

De training en workshop Train de trainer wordt gegeven in drie dagdelen van elk vier uur. Wilt u meer informatie over deze training en workshop, neem dan contact met ons op. Wij sturen u een uitgebreid inhoudelijk voorstel toe.


neem contact op >>>>

Circle netwerktrainingen & workshops - Waalkade 13 - 6511 XP Nijmegen - 06 401 243 58 - info@netwerktraining.com