Home Netwerken in de zorg Train de trainer Netwerken voor een baan Training & workshop Eye opener Training in onderdelen Digitale training contact


Hoe ziet jouw toekomst eruit?
Waar wil jij bijvoorbeeld over vijf jaar staan en hoe denk je dat te kunnen bereiken? Wat zou jouw ideale baan zijn? Je hebt ge�nvesteerd in een goede vooropleiding , je hebt een visie en je werkt hard. Toch lukt het jou net niet die baan te krijgen en een ander wel. Als je na gaat dat 70% van de vacatures middels netwerken vervuld worden, betekent dat netwerken uiterst serieus genomen moet worden..

Deze E-training
De digitale training, netwerken voor je toekomst, helpt je structuur te brengen in jouw manier van netwerken. Het leert je valkuilen te omzeilen en netwerkvaardigheden optimaal toe te passen. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk wordt je stap voor stap door de wereld van het netwerken geleid. Het helpt je netwerken beter te begrijpen en geeft je de gereedschappen om een kwalitatief sterk netwerk op te bouwen.


Welke onderwerpen worden behandeld?
Om een overzicht te krijgen van de onderwerpen, klik hier

Wat krijg ik?
De training krijgt je in een PDF bestand toegestuurd. Om PDF's te kunnen openen heb je Acrobat reader nodig. Indien je nog niet in het bezit bent van dit programma, kun je het d.m.v. op het icoontje te klikken gratis downloaden.
Hoe kan ik bestellen?
Vul hiernaast jouw naam en emailadres in. Verzend deze gegevens en maak vervolgens de vergoeding over. De training wordt per omgaande naar jouw emailadres gestuurd.

Wat zijn de kosten?
De vergoeding bedraagt � 17,50 (vrijgesteld van BTW)

Vragen?
Heb je nog vragen, neem dan contact op middels de contactpagina.

Individuele begeleiding
Wil je naar aanleiding van de training jouw internetprofiel en jouw elevator pitch laten scannen en heb je specifieke vragen omtrent een bepaald onderdeel? Vink dan bij de bestelling: individuele begeleiding aan. Via deze link    WERKBLAD     kun je middels een antwoordformulier jouw resultaten retouneren. We nemen dit zorgvuldig door en voorzien het resultaat van tips en aanbevelingen en beantwoorden jouw vragen. Mocht je hiervan gebruik willen maken bedraagt de vergoeding � 32,50 i.p.v. � 17,50.

Interessant voor een kennis of relatie?
Vul het e-mailadres van de ontvanger in:

Naam
E-mail adres

            Met individuele begeleiding

       

Circle netwerktrainingen & workshops - Waalkade 13 - 6511 XP Nijmegen - 06 401 243 58 - info@netwerktraining.com