Home Netwerken in de zorg Netwerken voor een baan Training & workshop Intermezzo Training in onderdelen Digitale training contact

Netwerken voor een baan
Wat kunnen wij doen om jou te helpen om weer een nieuwe toekomst te vinden. Netwerken is iets wat jezelf moet doen. Wij kunnen jou wel helpen structuur te brengen in jouw manier van netwerken. Je hebt al een mooi netwerk, al heb je dit al jaren niet die aandacht gegeven die het misschien verdiende. Toch zijn er veel mensen in jouw netwerk die bereid zijn jouw te helpen om jouw doel te bereiken, een nieuwe uitdaging, een baan. Netwerken is geen directe oplossing voor het vinden van een nieuwe baan. Maar het is wel een heel goed begin. Je stelt jezelf open voor anderen en zij voor jou. Je deelt kennis, ervaring en contacten.

Netwerken als een sociale vaardigheid
Wat zou de wereld er mooier uitzien als iedereen een competent netwerker zou zijn. Netwerken is het delen van kennis, ervaring en contacten, met als doel de ander te helpen zijn of haar doelen te bereiken. Zou iedereen de sociale vaardigheid bezitten om zich constant te verplaatsen in het gedachtegoed van de ander en de bereidheid hebben om de ander daadwerkelijk te helpen, zou je kunnen spreken van vrede op aarde. Geen oorlog, conflicten of hongersnood. Een utopie? Helaas wel. Netwerkvaardigheden kun je echter wel leren. Als je de regels van het spel kent, wordt het spel veel leuker en iedereen wint.

Het spel dat netwerken heet
Bij onze trainingen en workshops leer je de regels van het spel dat netwerken heet. Je leert structuur aan te brengen in de manier van netwerken, valkuilen te omzeilen en een kwalitatief sterk netwerk op te bouwen. Een netwerk heb je voor het leven, je moet het koesteren en het zal ook jou koesteren. Je helpt anderen hun doelen te bereiken en anderen zullen jou helpen jouw doelen te bereiken.

Investeren in je toekomst
Een goed netwerk is een rijk bezit, een langere termijn investering in tijd, betrokkenheid en het hebben van een visie. Wat wil je bereiken en hoe kan netwerken jou helpen jouw doel te bereiken? Waar word jij gelukkig van?

Weten wat je wilt
Als je niet weet wat je wilt zul je het nooit vinden. Voor netwerken is weten wat je wilt het uitgangspunt. Hoe kunnen anderen jou immers helpen, als je het zelf niet weet? Het vervolgens kort, helder en duidelijk kunnen verwoorden is een vaardigheid die aan te leren is.

Investeren in anderen
Netwerken is een balans tussen geven en nemen. De factor 'geven' bepaalt hierbij de investering in de kwaliteit van je netwerk. Het is het zaaien voordat je kunt oogsten. Het oprecht ge´nteresseerd zijn in wat anderen bezig houdt, Netwerken draait om het opbouwen van een relatie met anderen en de bereidheid elkaar te helpen.


Vragen?
Heb je nog vragen? Neem dan even contact met ons op via de contactpagina.

Aanmelden voor een training
Je kunt jezelf aanmelden voor een training door hieronder je naam en emailadres in te vullen. Bij voldoende aanmeldingen bij jou in de buurt kunnen wij een training/workshop geven.
Door mensen in jouw omgeving te benaderen is dit al snel geregeld.

De duur van de training bedraagt 4 uur.
De kosten bedragen 35 euro per deelnemer (exclusief de kosten van de eventueel te huren locatie)
Minimaal aantal deelnemers is 10.

Naam
E-mail adres

We houden je op de hoogte.
Digitale training Netwerken voor je toekomst
De complete training is ook digitaal verkrijgbaar. Kijk hiervoor op de pagina Digitale training.

Circle netwerktrainingen & workshops - Waalkade 13 - 6511 XP Nijmegen - 06 401 243 58 - info@netwerktraining.com